Moderne Marketing Execution (STAP 2)

De Growth Pilot is een speciaal aanbod voor middelgrote en grote B2B bedrijven

Ervaar de impact van Moderne Marketing met een Growth Pilot

Elke nieuwe samenwerking start met een Growth Pilot van 6 maanden. Het is onze uitdaging om binnen die tijd resultaten te boeken, zodat je daadwerkelijk ervaart wat de impact is van moderne marketing voor jouw bedrijf. Het gaat niet om vanity metrics zoals clicks, likes of shares. Wat wél het verschil gaat maken voor je bottom line zijn gekwalificeerde leads voor je sales team. 

In de Growth Pilot focussen we op één waardepropositie. Deze stellen we gezamenlijk vast. We brengen het conversiepad in kaart en definiëren welke content assets hiervoor nodig zijn. We hergebruiken bestaand materiaal en/of creëren geheel nieuwe content assets op maat. Hierbij wordt je zoveel mogelijk ontzorgd. De contentcampagne die dan voor jouw waardepropositie gaat lopen richt zich op het genereren van gekwalificeerde leads.

Tegen het einde van de Growth Pilot beslis je of je de moderne marketing strategie aansluitend wilt voortzetten en/of uitbouwen. Vaak kiezen bedrijven ervoor om ook campagnes toe te voegen voor hun andere waardeproposities.

Inbound marketing proces in 5 stappen

Interesse in een Growth Pilot voor jouw bedrijf?